2024.04.25. - Márk

2011-es Nokia zenei kiegészítõk NFC modullal

Sztereó Bluetooth fülhallgatót, hordozható kihangosítót és vezetékmentes zenei adaptert mutatott be 2011 júniusában a Nokia.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

A 2011 júniusában leleplezett Nokia Play 360° hordozható Hi-Fi zenei kihangosító érdekessége, hogy a beépített akkumulátora akár 20 órányi zenehallgatást is lehetõvé tesz, ráadásul egyszerre két eszköz vezetékmentes összekapcsolására is lehetõség nyílik, mely révén sztereó hangszóróként is funkcionálhat. Az NFC modulnak köszönhetõen a telefonnal való párosítás és összekapcsolás is sokkal egyszerûbbé vált, ráadásul az eszközök újbóli összeérintésével a kapcsolat könnyedén bontható is.

Az MD-310 jelû vezetékmentes zenei adapter önmagában nem képes hangkeltésre, ugyanakkor segítségével a sztereó Bluetooth hangátvitelre képes telefonok könnyedén illeszthetõek az otthoni hangrendszerhez a készüléken található 3,5 milliméteres csatlakozó segítségével. Az NFC modullal ellátott kiegészítõ érintésével a párosítás és összekapcsolás azonnal megtörténik, mely a következõ érintéssel bontható.