rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Frissítést kapott az Ovi Contacts

 • Share on Tumblr

  Kisebb frissítést kapott a Nokia Bela Labs által fejlesztett Ovi Contacts legújabb változata.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Elérhetõ a Nokia Beta Labs által fejlesztett Ovi Contacts 2010.04. havi változata, mely ugyan csak pár apró kényelmi funkcióval gazdagodott, mégis érdemes lehet frissíteni.

  A névjegyzékbe beépülõ, Ovi Chat és Google Talk csevegésre, valamint pillanatnyi tartózkodási hely megosztására is képes szoftver mostantól nem csak hangjelzéssel képes figyelmeztetni az újabb chat üzenetek érkezésérõl, hanem háttérben történõ futtatáskor ugyanúgy jeleníti meg azokat, mintha csak szöveges üzenetek érkeztek volna, vagyis sokkal kisebb a valószínûsége annak, hogy megválaszolatlanul maradnak az ismerõsök üzenetei.

  Korábban néma illetve tárgyalás üzemmódban a beérkezõ üzenetekrõl gyakorlatilag semmilyen értesítés nem érkezett. Tartalmak küldésekor a zenéken, képeken, videókon és jegyzeteken kívül mostantól a névjegyek bejegyzései is rendelkezésre állnak. Az Ovi Contacts 1.5 a Nokia Beta Labs oldaláról tölthetõ le az alábbi linken.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Android 2.3.2 frissítés a Galaxy S-re

  Az i9000 típusjelzésû Galaxy S változathoz kiszivárgott a Samsung hivatalos 2011-es Android 2.3.2 Gingerbread frissítése.

 • Elektronikus misekönyv iPad-ra

  Az Apple táblagépére fejlesztett misekönyv alkalmazást egy olasz pap. A júliustól elérhetõ ingyenes program angol, francia, spanyol, olasz és latin nyelven helyettesítheti a papír alapú misszálét.

 • 'Lepcses ujjú' SMS-rekorder: 14 528 üzenet/hó

  London - Egyetlen hónap alatt 14 528 SMS-t küldött egy 13 éves kaliforniai lány, ami feltehetõen világcsúcs.

  A számítások szerint kétpercenként üzengetett mobiltelefonján - de ebben csak az ébren eltöltött órák vannak benne.

 • Megjelent a Sn0wbreeze 2.8 beta 3 és Redsn0w 0.9.8b1

  iH8sn0w kiadta a Sn0wbreeze 2.8 beta 3-at, mely a 2011 júniusában megjelent iOS 5 beta 2 jailbreakelését teszi lehetõvé iPad, iPhone, és iPod Touch felhasználók számára.

 • Nagyon gyors 32 gigás microSDHC kártya a Samsungtól

  Másodpercenként 24 MB olvasására és 12 MB írására is képes a Samsung kifejezetten okostelefonokba szánt 32 GB-os microSDHC kártyája.

 • A mellrák elleni küzdelem aktív támogatója a Samsung

  A mellrák a leggyakoribb halálok napjainkban a nõk közt világszerte. A világon minden 29. másodpercben diagnosztizálnak mellrákot és minden 75. másodpercben meghal valaki ebben a betegségben.

  Évente körülbelül 1,1 millió nõt betegít meg a mellrák, mely az összes daganatos megbetegedés tizede. Szûréssel a mellrák korai stádiumban felfedezhetõ, és nagy valószínûséggel kezelhetõ.

  A tapasztalatok szerint, ha idõben észreveszik a betegséget, akkor 95 százalékos a gyógyulás esélye.

 • Biztonsági hiba a 2010-es iOS PDF kezelésében

  A PDF kezelés hibája ugyan segít az iOS platform feltörésében, ám a Safari bõvítményeként komoly biztonsági hibát is jelenthet.

 • Új Facebook for Android

  Tegnap este már frissíteni lehetett az androidos mobilokon a Facebook alkalmazást.

 • 2010-es Skyfire böngészõ Androidra - videóval!

  Android alapú készülékekre már elérhetõ a Skyfire legújabb változata, mely igazi újdonsága az internetes online videók kezelésének teljes átalakítása lett, ami mostantól teljes képernyõs módban is jó minõséget képvisel.

 • A Bluetooth története

  Egészen a tizedik század közepéig pörgetjük vissza az idõ kerekét, ekkor élt ugyanis egy bizonyos Harald Blatand nevezetû dán király. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy ez most mégis hogy jön ide, de már érkezik is a válasz!

 • Giga adatforgalomnövekedés

  2011 és 2016 között 18-szorosára nõ a mobil adatforgalom világszinten a Cisco elõrejelzése szerint. A társaság becslése alapján Közép- és Kelet-Európában a mobil adatforgalom kétszer olyan gyorsan bõvül majd, mint a vezetékes.

 • Változás az Ericsson vezérigazgatói székében!

  Carl-Henric Svanberg helyét a korábbi pénzügyi igazgató, Hans Vestberg veszi át.

  Távozik posztjáról Carl-Henric Svanberg, az Ericsson 57 éves elnök-vezérigazgatója, aki az angol BP (British Petrol) elnökeként folytatja tovább munkáját, ám eközben az Ericsson igazgatótanácsának is tagja marad.

 • Megérkezett a Windows Phone 7 (2010. október)

  A Microsoft ígéretéhez híven 2010. október 11-én bemutatta a Windows Phone 7-es platformot - a New Yorkban tartott bemutatón azonban WinPho 7-es mobilokat nem mutattak be.

 • 140 000 terabájt fölött a világ mobilos adatforgalma

  Az USA saját nagy mobilkiállításán, a CTIA Wireless kongresszuson elhangzott, hogy 2009 decemberében a világ mobilos adatforgalma meghaladta a hangátviteli forgalmat.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%