2024.04.18. - Andrea, Ilma

2010-es Ovi Store klienssel érkezik a Nokia N8

A Nokia 2010. augusztusában Londonban, az Nseries N8 segítségével mutatta be az Ovi Store kliens teljesen átdolgozott változatát.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

A Nokia Londonban, az Nseries N8 segítségével mutatta be az Ovi Store online áruház elérést biztosító kliensszoftver teljesen átdolgozott változatát, mely a korábbinál gyorsabb és kényelmesebb használatot biztosít.

A Qt keretrendszer segítségével fejlesztett natív Symbian^3 alkalmazás a kisebb adatforgalomnak és az elõzmények átmeneti tárolásának köszönhetõen lényegesen gyorsabb mûködéssel kecsegtet, mint a jelenleg elérhetõ widget-szerû WRT kliensek, ráadásul a mindenütt használható egy érintéses vezérlés is logikusabbá teszi a használatát. Szintén komoly újítás a fizetõs és ingyenes tartalmak látványos különválasztása, illetve az egyes kategórián belüli alkategóriák, azaz „csatornák” kiválasztásához sem kell ezentúl az opciók között kutatni.

Az egyelõre még fejlesztés alatt álló kliens hátterében mûködõ online webáruház szolgáltatásai is sokkal elõremutatóbbak lesznek, hiszen a jövõben a feltelepített szoftverek automatikus frissítésére, illetve az alkalmazáson belüli vásárlások vagy akár havi elõfizetéses konstrukciók megkötésére is lehetõség nyílik.