rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Nokia MD-11 - Hordozható zenei kihangosító

 • Share on Tumblr

  Két Nokia MD-11 összekapcsolásával akár harminc órányi sztereó zenehallgatásra is lehetõség nyílik.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Az Xseries X3 Touch and Type mellett a Nokia egy újszerû hordozható zenei kihangosítót is bemutatott, mely alap esetben ugyan csak monó eszközként funkcionál, ám két egység összekapcsolásával valódi sztereó hangélmény biztosítására is alkalmassá tehetõ.

  A moduláris felépítésû eszköz 3 tartós AAA elem segítségével akár 30 órán át is üzemelhet, mely révén hosszabb kirándulások során is tökéletes útitárs lehet.

  A 3 wattos erõsítõvel és 40 milliméteres hangszóróval rendelkezõ MD-11 a gyártó állítása szerint 150 és 18.000 Hz közötti hangok megszólaltatására alkalmas, vagyis a dübörgõ mély egyértelmûen hiányzik a repertoárjából.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nokia 6700 - ingyenes navigáció erra a mobilra is

  Úgy tûnik, hogy az okostelefonok után néhány beépített GPS modullal rendelkezõ Series 40 alapú hagyományos mobiltelefon számára is elérhetõvé válik a hangos navigációt kínáló Ovi Maps ingyenes változata.

 • Firefox 1.1 Nokia N900-as mobilra

  Részleteibe menõen is megismerhetjük a Firefox 1.1 böngészõt a Nokia N900 mobilján. A Mozilla kifejezetten a Maemo-Linux alapú Nokia N900-ra optimalizálta a világszerte hatalmas népszerûségnek örvendõ Firefox böngészõjének egyik verzióját.

 • Tévébõl érintõképernyõs mobil +kép és videó!

  Mi történik, ha kombináljuk a Nokia N8-at és egy tévékábelt?

  Na persze szükség van még a HDMI kimenetre, valamint a 12 megapixeles kamerára is. A válasz Anssi Vanjoki szerint egy igazán nagy okostelefon.

 • Megérkezett a Norton Mobile Security 2010

  Kilencven napig ingyenes védelmet biztosít Android alapú készülékek számára a Norton Mobile Security.

 • 2009 öt legizgalmasabb Windows Mobile telefonja

  Ismét lezártunk egy évet, és ideje osztályozni a gyártók készülékeit. Mint azt már olvashattátook a korábbi cikkekben már bemutattuk a 10 legjobb mobilt, az öt lejobb Android készüléket, most olvashatjátok hogy szerintünk hogyan is alakult az év Windows Mobile termése.

 • AT&T telefonjai mûholdas hívások lebonyolítására is képesek

  Az amerikai AT&T és a TerreStar hibrid telefonjai mûholdas hívások lebonyolítására is képesek lesznek.

  Habár a mûholdas hálózatokon alapuló telefonszolgáltatások az igen magas percdíjak miatt eddig sosem váltották be a hozzájuk fûzött reményeket az amerikai AT&T úgy döntött, hogy ezzel is kiegészíti majd szolgáltatását, hiszen a rendszer segítségével gyakorlatilag 100 százalékosra növelheti a területi lefedettségét.

 • A Nokiának már nincs szüksége külsõ gyártókapacitás bevonására

  A csökkenõ kereslet miatt a finn gyártónak már nincs szüksége külsõ gyártókapacitás bevonására.

  Az iSuppli értesülése szerint a gazdasági helyzetbõl fakadó csökkenõ piaci érdeklõdés miatt a Nokia a továbbiakban nem alkalmaz külsõ szerzõdéses partnereket, valamint az összeszerelõ partnereivel is bontotta a szerzõdéseket.

 • Szinkronizálási gond az iPhone-nal

  Számos felhasználó, aki a Windows 7-es új operációs rendszerre váltott nem tudja szinkronizálni iPhone telefonját a számítógépével - derül ki az Apple internetes fórumából.

 • GDocs szerkeszthetõség a mobilon

  A Google 2010 novemberében elérhetõvé tette az online Google Docs szolgáltatásának még jobb használhatóságát, hiszen immár mobilon is szerkeszthetõk a GDocs-on lévõ fájlok. Androidos és iOS rendszert futtató készülékeken eddig csak megnézhetõk voltak a dokumentumok, azonban Android 2.2 és iOS 3.0+ platformokon végre szerkeszthetõk is.

 • Létszámleépítés a Sonny Ericcson-nál

  A Sony Ericsson második gyenge negyedéve után kétezer alkalmazott elbocsátásával kívánja csökkenteni kiadásait. Lisa Canning, a cég szóvivõje Londonban számolt be a cég leépítésének terveirõl, mely éves szinten 300 millió euró megtakarítást jelenthet a vállalat számára.

  A következõ tizenkét hónap során kétezer alkalmazott kerül utcára, de egyelõre nem tudni, hogy pontosan mely részleget érinti az átalakulás. A Sony Ericsson nettó nyeresége az elõzõ év azonos idõszakában elért 220 millió euróhoz képest 133 millió euróra zuhant, melyet a cég a piaci kedvezõtlen helyzettel és konverziós rátákkal magyaráz.

 • SpiPhone iPhone 4 - tudja, milyen betût ütünk épp a billentyûzeten

  A Georgia Technológiai Intézet kutatói egy olyan programot hoztak létre, amely az iPhone 4 érzékelõit igénybe véve 80%-os pontossággal meg tudja állapítani, hogy épp mit gépelünk. Aggódni nem kell, egyelõre nem képes kémkedni. Egyelõre.

 • A Nokia a 4G-vel akarja meghódítani Amerikát

  Kisebb visszaesés után továbbra is a Nokia uralja a mobiltelefon piac 38 százalékát, mely fõ bázisa minden kétséget kizáróan Európa. Az Egyesült Államok meghódítása kapcsán a gyártó hagyományos, szolgáltatói igényeket a lehetõ legjobban visszautasító termékpolitikája jól láthatóan nem vezetett eredményre.

  A finn gyártó sokáig nem hagyta, hogy készülékének menüjét egy-egy gyártó a saját igényei szerint átszabja, vagy hogy bizonyos funkciókat letiltson, esetleg a gyártó megoldásaitól eltérõre cseréljen.

 • 2011 júniusi Nokia X6 frissítés

  Elérhetõ a Symbian alapú Nokia X6 számos hibajavítást és teljesítményfokozást ígérõ v32-es szoftvere.

 • Navigáció bicikliseknek a Googletól

  A keresõóriás bemutatta az Android operációs rendszerre készített Google Maps legújabb változatát, amely már a bicikliútvonalakat is ismeri.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%