rss
 • Anil Sethi az indiai Sony Ericsson élén

 • Share on Tumblr

  A Sony Ericsson bejelentette, hogy Anil Sethi lett az indiai részleg vezetõje, aki korábban nyolc évet töltött a Sony kanadai részlegénél, ahol az üzleti megoldásokért és közvetítésért felelõs elsõ alelnök funkcióját töltötte be.

  Ezt megelõzõen a Sony csoporton belül magas pozíciót töltött be Európában, Szaúd-Arábiában és Indiában is, mely utóbbi helyen az elsõ termelési részleg beindításában is részt vett.

  Anil stratégiailag rendkívül fontos szerepet tölt majd, hiszen a Sony Ericsson számára egyre fontosabb az indai piac és az indiai termelés is. Anil Delhiben, a Sony Ericsson központi indiai épületébõl felügyeli majd a Chennai központjában tavaly megnyitott kutatás-fejlesztési részleget is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • iPhoneból SLR fényképezõ

  Sokféle kiegészítõ kapható iPhonehoz, melyek által az eredeti funkció kiegészül, vagy átalakul.

 • Olcsó mobilokra is kellenek alkalmazások

  A Samsung felmérése szerint a hagyományos készülék felhasználói is szeretnének alkalmazásokat vásárolni.

 • Megjelent a Sn0wbreeze 2.8 beta 3 és Redsn0w 0.9.8b1

  iH8sn0w kiadta a Sn0wbreeze 2.8 beta 3-at, mely a 2011 júniusában megjelent iOS 5 beta 2 jailbreakelését teszi lehetõvé iPad, iPhone, és iPod Touch felhasználók számára.

 • Az iPhone 3G gyári töltõkészüléke áramütés veszélyes!

  Az Apple bejelentette, hogy az iPhone 3G ultrakompakt kialakítású gyári töltõkészüléke bizonyos körülmények között áramütéssel fenyegethet.

  A vállalat arra kéri azokat a felhasználókat, hogy akik az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Japánban, illetve bizonyos Latin-Amerikai országokban vásároltak iPhone 3G-t, azok mostantól ne használják annak akkumulátortöltõjét.

 • Megjött a második frissités a Sony Ericsson Aino-hoz

  Hosszabb üzemidõvel, javított Bluetooth és WLAN támogatással, valamint új témákkal kecsegtet az Aino második frissítése.

 • Nokia OVI Maps Android, és iOS eszközökre

  A Nokia térképe már a legtöbb okostelefonon elérhetõ egy webes felület segítségével.

 • Ön ismeri a mobilszolgáltatója feltételeit?

  Fogyasztóvédelmi kampány indult az Európai Unió államaiban - így tehát Magyarországon is - elsõ körben a mobiltelefonokkal kapcsolatos ismeretekrõl. Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület távközlési szakértõje az InfoRádió Fórum címû mûsorának elmondta: nagyon sokan nem tudják, hogy valójában mennyibe kerül egy megrendelt szolgáltatás.

 • A Qualcomm és a Broadcom lesz a NOKIA két legnagyobb beszállítója

  A finn gyártó sajtóközleményben számolt be arról, hogy a 2G megoldásokat régóta szállító Broadcom a jövõben 3G és HSPA megoldásokhoz, rádiós átviteli és vegyes jelfeldolgozó rendszerekhez is szállít majd chipkészleteket mind telefonokhoz, mind pedig modemekhez.

  A Broadcom mellett a Nokia és a Qualcomm is szorosabb együttmûködést jelentett be, melynek célja olyan Series 60 alapú mobiltelefonok létrehozása, melyek teljesen integrált chipkészlete a teljesítmény és az energiahatékonyság egészen új szintjét jelenthetik.

 • Bemutatkozott a Bing Translator

  A lefordított szövegek emberi hangon történõ lejátszására is képes lesz a Bing Translator.

 • Az Ericsson cáfolta a Sony Ericsson felbomlásával kapcsolatos pletykákat

  A Sony Ericsson felbomlásával kapcsolatos pletykák idõrõl idõre felszínre kerülnek, pláne akkor, ha a leányvállalat gyengélkedése miatt az anyacégek is jelentõs veszteségeket kénytelenek elkönyvelni.

  Márpedig 2009 elsõ negyedévében a japán-svéd vegyesvállalat bizony igen gyengén muzsikált, hiszen közel 390 millió eurós veszteségre és számítani lehet, miközben az eladások közel felére mérséklõdtek.

 • I8700XXKD1 - Samsung Omnia 7 firmware 2011 jûlius

  Letölthetõ a legújabb firmware a Samsung i8700 Omnia 7, Windows Phone 7-es mobilhoz. A Microsoft mobil operációs rendszerét futtató Omnia 7 legújabb szoftverének száma I8700XXKD1 lett, az XKC1-et váltja fel.

 • Négyezer fõt bocsájt el a Motorola

  Sajnos ismét igaznak bizonyult, hogy a szebb napokat is megélt Motorola újabb agresszív leépítési hullámot tervez.

  Az elmúlt évben a folyamatos veszteséges mûködés hatására 7.000 alkalmazott került utcára, melyet idén újabb 4.000 fõs leépítés követ. Habár az elbocsátások a cég valamennyi részlegét érintik, mégis a mobiltelefonos részleg számára lesz a legsúlyosabb, ahol 3.000 fõ marad munka nélkül.

 • Google Wallet - a fizetési szolgáltatás

  A Google egy New York-i sajtótájékoztatón hivatalosan is bejelentette a régóta pletykált, NFC-alapokon nyugvó fizetési szolgáltatását. A Wallet pontosan azt teszi, amire számítani lehetett: az ügyfél képes hozzárendelni a támogatott androidos telefonjához a bankkártyáját, így fizethet a készülékkel.

 • iOS 4.1 2010-es újdonságok

  Kiderült, milyen frissítéseket, hibajavításokat tartalmaz az Apple legújabb mobilos rendszere, a jelenleg még tesztelés alatt álló iOS 4.1.

  A fizikailag hibás antenna gondra sajnos nincs szoftveres megoldás, ám a távolságmérõ szenzor hibája biztosan kijavításra kerül a 4.1-es verziószámú szoftverrel - ígérte az Apple. Emellett a Game Center is végre elérhetõ lesz, errõl az Apple Insider oldal tett említést.