rss
 • Videotelefonos mûnõcsevegés

 • Share on Tumblr

  Mûnõcsevegõs videotelefon-szolgáltatás indult Dél-Koreában magányos férfiak számára.

  A virtuális nõ 22 éves, Minának hívják és naponta 3-4-szer is felhívja elõfizetõit. Kedves hangon érdeklõdik hogy "alszik-e még kedvese", figyelmezteti, hogy "ideje reggelizni", vagy szép álmokat kíván. Nagyjából százfajta megszólalással szolgál a mûnõ, akit egy valóságos személyesít meg, nevezetesen egy dél-koreai fotómodell. Õ adta a mesterséges kedves képét.

  Minának kirobbanó sikere volt a kezdetkor, amikor ingyen lehetett letölteni a netrõl: 80 ezren vágytak rá. Miután 2 dollár - 400 forint - lett az ára, megcsappant az érdeklõdés iránta.

  Dél-Koreában egyébként a mûnõpiacon lehet kapni hálótárshangot is: bekapcsolása után a magányos férfi úgy hallja, mintha nõ aludna mellette békésen szuszogva a szomszédos párnán.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Android 2.3.3 a Sony Ericsson Xperia okostelefonokra

  A Sony Ericsson korábbi ígéretéhez híven útnak indította 2011 májusában a 2011-es Xperia telefonok elsõ frissítését, amely az Android javításai mellett több újdonságot, köztük a mélyebb Facebook integrációt is elhozza. Elsõként az Xperia Arc és Xperia Play modellek kapják meg, de hamarosan a többi új Xperia is követi õket.

 • Tévébõl érintõképernyõs mobil +kép és videó!

  Mi történik, ha kombináljuk a Nokia N8-at és egy tévékábelt?

  Na persze szükség van még a HDMI kimenetre, valamint a 12 megapixeles kamerára is. A válasz Anssi Vanjoki szerint egy igazán nagy okostelefon.

 • Terjeszkedik a Norton - egyre több mobilra elérhetõ az alkalmazás

  A Symantec Mobile Security a meglévõ platfomok mellett iPhone, iPad és Android támogatással segíti a fogyasztókat mobil eszközeik védelmében és kezelésében.

 • Kényelmesebb böngészést kínál az Opera Mobile 9.5

  A Windows Mobile alapú készülékek tulajdonosai számára hamarosan elérhetõvé válik az Opera legújabb böngészõje az Opera Mobile 9.5, mely minden korábbi változatnál kényelmesebb böngészést kínál.

  Az elsõ béta változat július 15-tõl érhetõ el, mely az asztali Opera 9.5 böngészõmotor számos elemét is magában foglalja majd. Ugyanezen böngészõ található egyébként a HTC Touch Diamond és a Samsung Omnia i900 mobilokon is.

 • Németországban elsõként a T-Mobile engedélyezi a VoIP használatát

  Németországban elsõként a T-Mobile engedélyezi a VoIP használatát kiegészítõ díj ellenében.

  A német szolgáltatók sokáig tiltották a mobil adatcsomagok VoIP hívásokra történõ felhasználását, mely nyilvánvalóan erõsen megtépázhatná a szolgáltató nyereségét.

  A hivatalos indoklás persze egészen más: a VoIP hívások túlságosan leterhelik a hálózatot, melyet ezért költséges beruházásokkal folyamatosan bõvíteni kell.

 • Winamp az Androidon - 2011 márciusi frissítés

  A Winamp Android rendszeren egy komplett zenei megoldást kínál. A minimum 2.1-es Androidra tölthetõ program vezeték nélküli desktop szinkronizációra is képes, és importálhatjuk a segítségével iTunes mappánkban lévõ zenéinket, valamint hozzáférhetünk vele internetes rádióadások százaihoz a SHOUTcas segítségével.

 • Egérrel is irányítható a Nokia N8

  Meg kell hagyni furcsa ötlet, mindenesetre a jelek szerint teljesen mûködõképes: mi történik akkor, ha egy teljesen hétköznapi USB-s egeret rádugunk a Nokia 2010-es csúcsmobiljára?

 • MicroSD-vel titkosítható a telefonhívás

  A német Giesecke & Devrient nevû vállalat 2010. decemberében lerántotta a leplet az egyszerûen csak Mobile Security Card Voice Edition 2.0 névre keresztelt eszközérõl, amely képes valós idõben kódolni és dekódolni a telefonbeszélgetéseket.

 • A Nokia eladta mobiltévé üzletágát

  A Reuters értesülései szerint a Nokia nemrég eladta mobiltévé üzletágát, melynek feladata a mobil televíziózáshoz szükséges hardver és szoftver komponensek fejlesztése, tesztelése volt.

  A Wipro tulajdonába került, mindössze 40 fõt foglalkoztató részleg egyre kevésbé volt fontos a finn cég számára, hiszen a HSPA+ és közelgõ 4G hálózatok megfelelõ sávszélességgel rendelkeznek majd valósidejû multimédiás tartalmak közvetítésére, így a külön DVB-H és más kifejezetten mobiltévé hálózatok kiépítése és üzemeltetése, illetve támogatása is feleslegessé válik.

 • Skype 2.0 - videóhívás az Androidon

  Az új 2011 június végi Skype kliens segítségével Android alapú okostelefonok számára is elérhetõvé vált a videóhívás lehetõsége.

 • Sony Ericsson Facebook Inside Xperia - mindig online vagyunk

  A japán-svéd gyártó egyedi reklámmal kápráztatja el a felhasználókat, az új Facebook integrációról szóló hirdetésekkel találkozhatunk mindenhol. Lássuk, mirõl is van szó tulajdonképpen. A Facebook for Android a Sony Ericsson Xperia modelljeihez érhetõ el, lévén az androidos mobilokról beszélünk (igaz, fõként az új készülékekre telepíthetõ vagy található meg gyárilag az okosított Facebook).

 • Mobilkaróra akár Titánból

  Olaszországból rendelhetjük meg ezt a remek kiegészítõt, ami Android, és iOS telefonokkal is kompatibilis.

 • Ovi Browser 2011 az S40-es Nokiákra

  A Nokia 2011 március elején megjelentette az Ovi Browser böngészõ legújabb frissítését az okostelefonoktól elárasztott világunkban szinte klasszikusnak ható Series 40-es mobiltelefonok érintõképernyõs és hagyományos kijelzõvel szerelt változatai számára.

 • Nyugdíjba vonul a Sony Ericsson két vezetõje!

  Az év végén nyugdíjba vonul Hideki (Dick) Komiyama, a Sony Ericsson jelenlegi elnöke, a Sony korábbi szórakoztató elektronikai részlegének vezetõje, akinek helyét az Ericsson által delegált Bert Nordberg, az Ericsson csoport alelnöke és az Ericsson Szilíciumvölgy feje veszi át.