2024.03.29. - Auguszta

2011 júniusi mobil-kiegészítõk a Nokiától

A finn gyártó nemcsak új telefonokat, de számos új mobil-kiegészítõt is bemutatott 2011 júniusában.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Nokia AC-16 - a gyorstöltõ

Az elsõ a Nokia AC-16 jelû USB-s gyorstöltõ, amely hófehér színt és háromszög alakú, lekerekített sarkú dizájnnal hódít majd.

Nokia BH-111 Nokia Bluetooth sztereó headset

A csiptetõs megoldású Nokia BH-111 Nokia Bluetooth sztereó headset elérhetõ fehér, pink, kék, zöld és fekete színekben, hogy minden színû készülékhez passzolót vásárolhassanak a felhasználók. A sztereó headset egy feltöltéssel akár hat órán át is mûködik, 39 eurós áron nyáron kerül piacra, érdekessége, hogy egyszerre akár két Bluetooth-os készülékhez is párosítható.

Nokia Play 360°

A harmadik kiegészítõ a Nokia Play 360°nevû kihangosító, amely beépített akkumulátora segítségével akár 20 órán át is használható zenehallgatásra, ráadásul egyszerre két készülékhez kapcsolható, akárcsak a Nokia BH-111, ebben a beépített NFC chip segíti. Bluetooth-on kívül szabványos 3.5 mm-es jack dugóval is összeköthetõ a készülék a mobillal.

Nokia Wireless Music Receiver MD-310

A Nokia Wireless Music Receiver MD-310 zenei kiegészítõ gyakorlatilag egy FM-transzmitter, amely segítségével a telefonon lévõ zenéket az otthoni rendszerünkön hallgathatjuk, NFC vagy Bluetooth használatával. A finn gyártó szerint nem kell aggódni a zene hangminõségének csökkenése miatt, tökéletes CD élményt biztosít az adapter.