rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Autóbalesetek megelõzése telefonnal

 • Share on Tumblr

  Az Aegis Mobility új alkalmazásának, a DriveAssist-nek segítségével a telefon érzékeli a gyors mozgást (pl. autóban, vezetés közben) és automatikusan átirányít minden bejövõ hívást a hangpostára, illetve várakoztatja a szöveges üzeneteket amíg leáll a mozgás.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A szoftver a telefon GPS vevõjére és a telefonos szolgáltatóra támaszkodva mûkõdik és beállíthatóak rajta telefonszámok amelyekrõl minden esetben fogadható a hívás, emellett pedig a vészhívások bármikor mûködnek és az autó utasai kikapcsolhatják a védelmet és felvehetik a hívást. A DriverAssist Windows Mobile és Symbian operációs rendszereket támogat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Népszerûek a mobiltelefonos játékok

  A mobiltelefonos online játékok kínai piacának rohamos bõvülése várható a 2007. és 2010. közötti idõszakban, az eladásokból származó bevételek évente átlagosan 150 százalékkal növekednek. Idén minden eddigit meghaladhat a bevétel.

 • Az Ericsson cáfolta a Sony Ericsson felbomlásával kapcsolatos pletykákat

  A Sony Ericsson felbomlásával kapcsolatos pletykák idõrõl idõre felszínre kerülnek, pláne akkor, ha a leányvállalat gyengélkedése miatt az anyacégek is jelentõs veszteségeket kénytelenek elkönyvelni.

  Márpedig 2009 elsõ negyedévében a japán-svéd vegyesvállalat bizony igen gyengén muzsikált, hiszen közel 390 millió eurós veszteségre és számítani lehet, miközben az eladások közel felére mérséklõdtek.

 • Megérkezett az Android Gingerbread a Samsung Galaxy Ace-re

  Hosszas várakozás után a Samsung végre elérhetõvé tette 2011 júliusában a Galaxy Ace-re beígért hivatalos Android 2.3.3 Gingerbread frissítést. A Kies szoftver egyelõre Lengyelországban és Oroszországban kínálja fel a letöltést, de a földrajzi közelség miatt elképzelhetõ, hogy mi is napokon belül hozzájuthatunk.

 • Tüzes iPod nanók: három gyulladt ki - ez egy ellenkampány része lehet?!

  Tokió - A japán kereskedelmi minisztérium kedden közleményben jelezte, hogy - feltehetõen az elem hibája következtében - három Apple iPod nano lejátszó kigyulladt az elmúlt idõszakban.

  Senki sem sérült meg, amikor kigyulladt az Apple által gyártott három médialejátszó készülék, de a kormány emlékeztetett arra, hogy maga az Apple beszámolt két másik esetrõl is, amelyek során kisebb égési sebeket szenvedett az iPod tulajdonosa.

 • Gyengül a Sony a telefonipar miatt

  Mint ismeretes a Sony Ericsson az idei elsõ két negyedévet rendkívül gyengén zárta, habár egyelõre nyereséggel üzemelt. A Sony és Ericsson leányvállalatának szereplése nyilván az anyacégekre is erõsen kihat.

 • Ilyen lesz a Google új mobilja?!

  Ilyen lesz a Google új mobilja?!Egy új Androidról szóló videóban felbukkant egy eddig sehol nem látott új Nexus telefon. Bár az Android 4.4 KitKat verziójáról szóló videót a Google már eltávolította a YouTube-ról, a 9to5Google lementette belőle azt a képkockát, amin minden jel szerint a következő Nexus mobil, az ötös látható. A telefonban 5,2 colos full HD képernyő, 2,3 GHz-es (négymagos) processzor, 13 megapixeles kamera, 2 vagy 3 GB RAM, gyors LTE mobilnet, valamint 2700 mAh-es akkumulátor lesz. A készüléket állítólag az LG gyártja, és már októberben piacra kerülhet, rajta az új Androiddal.

 • 2010-es Skype kliens Symbian alapú mobilokra

  Symbian alapú modellekre már elérhetõ a számos ponton javított, többek között kevesebb memóriát is fogyasztó új Skype kliens.

 • iDisplay most már Androidra is

  Míg az iPhone felhasználók már jó ideje élhetnek az iDisplay nyújtotta szolgáltatásokkal, és kiterjeszthették monitorukat mobil eszközük kijelzõjére is, addig az Android felhasználók sajnos nélkülözni voltak kénytelenek e "forradalmi" segédprogramot... 2011 márciusáig!

 • QuickOffice HD 5.0 - Android és iOS internettáblákra

  Android és iOS internettáblákra is elérhetõ lesz a QuickOffice irodai csomag legújabb változata.

 • Miért éri meg Google mobilt venni?

  Akik nem tudták eldönteni, hogy bár jó a telefon, de miért is érdemes Google-mobilt venni, azoknak íme egy érv. Úgy tûnik, a cég elsõ saját készüléke, a Nexus One máris megkapta az Android 2.2 szoftverfrissítést, alig pár nappal annak bemutatója után (2010.05).

 • Mobilon megfigyelt gyerekek

  Moszkva - Az egész nap dolgozó, s ezért "kulcsos" gyerekeik miatt aggódó szülõk segítségére sietett az egyik orosz telefonszolgáltató: a szülõk egészen csekély havi díj fejében folyamatosan tudhatják, hol tartózkodik éppen csemetéjük.

  Az új szolgáltatásra be kell jelentkezni, s ilyenkor az MTSZ mobilszolgáltató regisztrálja a papa, a mama és a gyerekek adatait.

 • ISDB-Tb tévévevõt kapott a brazil Galaxy S

  Brazília számára digitális tétévevõvel ellátott Galaxy S variánst mutatott be a Samsung.

 • HTC Desire Android 2.2 frissítés (2010.08.02)

  Európában már elérhetõvé vált a HTC Desire Android 2.2 Froyo frissítése.

 • Interaktív forgalomfigyelõ indult okostelefonokra

  Internetkapcsolattal rendelkezõ okostelefonokra forgalomfigyelõ rendszer indult Magyarországon.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%